TERMENI ȘI CONDIȚII

Condiții generale de utilizare

AMERIZA SOFTWARE SRL , societate cu sediul social in București ,str.Măgura Vulturului nr.51 sector 2 , telefon 0731 64 65 66 , e-mail contact@ameriza.ro , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/16379/2005, CUI RO17992957 , este deținătorul website-ului www.ameriza.ro.

Utilizator – orice persoană vizată , ce accesează si utilizează platforma www.ameriza.ro .

Client – orice persoana, fizica sau juridica, ce achiziționează produse sau servicii, prin oricare dintre mijloacele puse la dispoziție in acest scop de către Prestator .

Acord de utilizare

Accesul si folosirea website-ului www.ameriza.ro si a tuturor facilitaților sale implica acceptarea, de către Utilizator, a termenilor si condițiilor prezentați in prezentul document.

Prin utilizarea website-ului www.ameriza.ro , Utilizatorul este implicit de acord cu prelucrarea, de către AMERIZA SOFTWARE SRL , a informațiilor privitoare la comportamentul de utilizator, date care vor permite AMERIZA SOFTWARE SRL să optimizeze informațiile, serviciile și produsele prezentate pe platforma www.ameriza.ro.

Utilizatorul este singurul responsabil de acuratețea și caracterul complet al informațiilor și detaliilor pe care acesta le oferă pe durata utilizării website-ului, indiferent de scop.

Drepturi de autor

Toate informațiile – imagine sau text – prezente pe www.ameriza.ro sunt proprietatea AMERIZA SOFTWARE SRL . Reproducerea, stocarea, modificarea sau transferul conținutului website-ului www.ameriza.ro sunt interzise fără acordul prealabil oferit in scris de AMERIZA SOFTWARE SRL.

Imaginile folosite pentru realizarea grafică a site-ului www.ameriza.ro au titlu de prezentare.

Comanda

AMERIZA SOFTWARE SRL pune la dispoziția Utilizatorului, prin platforma www.ameriza.ro , mai multe moduri prin care acesta poate plasa o comanda. Modalitățile de a plasa o comanda sunt:

  1. Prin telefon;
  2. Prin e-mail;
  3. Prin completarea formularului de la pagina Contact;
  4. Prin accesarea link-ului Solicita acest serviciu aflat in cadrul paginilor de produse de pe website.

Indiferent de metoda aleasa pentru a efectua o comanda, Utilizatorul va fi contactat de un reprezentant AMERIZA SOFTWARE SRL in maximum 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru confirmarea acesteia.

Comanda va fi considerata finalizata in momentul confirmării telefonice a acesteia de către Utilizator.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se realizează în format digital într-una dintre metodele ce vor fi agreat cu Utilizatorul.

Termenul de livrare va fi agreat prin contractul încheiat între părți.

Garanții

Garanția produselor respectă prevederile legale în vigoare.

Termenele de intervenție in cadrul garanției și post-garanției sunt următoarele:
• Pana la maximum 30 de zile lucrătoare pentru produse customizabile (realizate la comanda);

AMERIZA SOFTWARE SRL isi asuma dreptul de a modifica acest document fără o notificare transmisă în prealabil.

Modificările intra in vigoare in momentul publicării pe site-ul www.ameriza.ro . Vă recomandăm să consultați secțiunea ”Termeni și condiții” ori de câte ori veți accesa site-ul www.ameriza.ro pentru a fi la curent cu orice modificări pot apărea .